Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@15:31:30 GMT

گران‌ترین طلاق‌های جهان

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۴۳۱۳۱

گران‌ترین طلاق‌های جهان

فرارو- «روپرت مرداک» غول رسانه‌ای برای چهارمین بار طلاق می‌گیرد. طبق گزارش‌ها «روپرت مرداک» سرمایه دار رسانه‌ای و «جری هال» بازیگر پس از شش سال زندگی مشترک طلاق گرفتند.

به گزارش فرارو به نقل از ویک، گفته می‌شود افراد نزدیک به مرداک ۹۱ساله از شنیدن خبر جدایی او از هال ۶۵ساله «متعجب» شدند. در سال‌های اولیه ازدواج شان، دستیاران و دوستان خانواده مرداک بر این باور بودند که مرداک با خوشحالی زمان بیش‌تری را به همسر جدیدش اختصاص می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امپراتوری Mordoch’s News Corporation رسانه‌های مهمی مانند فاکس نیوز و وال استریت ژورنال و همچنین تایمز و سان را کنترل می‌کند.

در زمان ازدواج این زوج در سال ۲۰۱۶ میلادی این میلیاردر اعلام کرد که از انتشار پست در توئیتر خودداری می‌کند و خود را «خوشبخت‌ترین مرد جهان» خوانده بود. این چهارمین و پرهزینه‌ترین طلاق برای مرداک خواهد بود.

نشریه «ویک» در ادامه به گران‌ترین طلاق‌های جهان پرداخته است:

۱- استیو و الین وین

بنیانگذاران هتل و کازینو Wynn Resorts در امریکا برای دومین بار در سال ۲۰۱۰ میلادی از هم جدا شدند. بر اساس گزارش فوربس، الین ۱۱ میلیون سهم در Wynn Resorts را به عنوان بخشی از توافق طلاق به ارزش ۷۹۵ میلیون دلار دریافت کرد.

استیو همچنین در آن سال حدود ۱۱۴ میلیون دلار سهام فروخت که «برخی اگر نه همه» آن به عنوان بخشی از قرارداد طلاق به الین داده شد. الین در سال ۲۰۱۲ از Wynn Resorts شکایت کرد تا بخشی از ۹ درصد سهام خود را در شرکت بفروشد و سه سال بعد در «میانه یک نبرد زشت نیابتی» از هیئت مدیره اخراج شود. با این وجود، پس از آن که شوهر سابق‌اش در سال ۲۰۱۸ میلادی در بحبوحه اتهامات آزار جنسی از سمت خود کناره گیری کرد و تمام سهام‌اش را فروخت الین را به بزرگترین سهامدار شرکت تبدیل شد.

۲-برنی و اسلاویکا اکلستون

در سال ۲۰۰۹ میلادی طلاق این زوج نهایی شد. جدایی «برنی اکلستون» رئیس تجاری وقت فرمول یک از «اسلاویکا رادیچ» مدل مد یک «طلاق دوستانه» اگرچه «غیر معمول» بود. اسلاویکا اکلستون بر اساس «فهرست ثروتمندترین اشخاص بر اثر طلاق» روزنامه «ساندی تایمز» در سال ۲۰۱۰ میلادی با دریافت ۷۳۴ میلیون پوند از اموال خانواده پس از طلاق با اختلاف بسیار زیاد نسبت به نفر دوم (ایرینا آبراموویچ با ۱۵۵ میلیون پوند) به ثروتمندترین میلیونر بر اثر طلاق جهان تبدیل شد.

نشریه ناسیونال کرواسی در سال ۲۰۰۴ میلادی او را به عنوان ثروتمندترین زن کروات دنیا و دهمین کروات ثروتمند معرفی کرده است.

۳-روپرت و آنا مرداک

پس از ۳۲ سال ازدواج و سه فرزند مشترک مرداک و همسر اولش آنا در سال ۱۹۹۹ میلادی از یکدیگر طلاق گرفتند. گزارش شده است که آنا حدود ۱.۷ میلیارد دلار در توافق نامه طلاق دریافت کرده است اگرچه این رقم توسط برخی از مفسران مورد مناقشه قرار گرفته بود.

مرداک تنها ۱۷ روز پس از قطعی شدن طلاق با همسر دومش «وندی دنگ» ازدواج کرد. به گفته «نیویورک تایمز» ازدواج آنان ۱۴ سال بعد در سال ۲۰۱۳ میلادی به پایان رسید و دارایی آنان به مقدار نامعلومی بر اساس «یک قرارداد پیش از ازدواج و دو قرارداد پس از ازدواج» تقسیم شد.

۴-الک ویلدنشتاین و ژاکلین ویلدنشتاین

«الک ویلدنشتاین» فروشنده آثار هنری و صاحب اسب مسابقه آمریکایی متولد فرانسه و همسرش «ژاکلین» در سال ۱۹۹۹ از یکدیگر جدا شدند. ژاکلین ابتدا ۲.۳ میلیارد دلار و پس از آن سالی ۱۰۰ میلیون دلار به مدت ۱۳ سال دریافت کرد که مجموعا ۳.۶ میلیارد دلار بود. با این وجود، علیرغم این پرداخت چند میلیارد دلاری به نظر می‌رسد که ثروت ژاکلین تنها ۱۹ سال پس از تسویه حساب با تشکیل پرونده ورشکستگی در سال ۲۰۱۸ میلادی به طور کامل از بین رفت.

۵-جف و مک کنزی بزوس

«جف بزوس» بنیانگذار آمازون «ثروتمندترین مرد جهان» در سال ۲۰۱۹ میلادی از «مک کنزی» همسر ۲۵ساله‌اش جدا شد که این امر باعث شد طلاق آن زوج احتمالا گران‌ترین طلاق جهان قلمداد شود. طبق شرایط توافق، مک کنزی سهام کوچکی را در آمازون به ارزش حدود ۳۸ میلیارد دلار نگه داشت که او را در جایگاه سومین زن ثروتمند جهان در قید حیات قرار داد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: گرانترین طلاق میلیارد دلار ترین طلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۳۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، دولت فدرال استرالیا و دولت ایالت کویینزلند حدود یک میلیارد دلار استرالیایی (۶۰۰ میلیون دلار آمریکایی) در یک استارت آپ رایانش کوانتومی به نام PsiQuantum سرمایه گذاری کرده اند تا نخستین رایانه کوانتومی مفید و کاربردی جهان را بسازند.

رایانش کوانتومی تاکنون به طور کلی فعالیتی مخصوص بخش خصوصی بوده که شرکت های بزرگ فناوری مانند گوگل، آی بی ام، مایکروسافت میلیون ها دلار در توسعه آن سرمایه گذاری کرده اند. جرمی اوبراین و تری رودلف محققان استرالیایی PsiQuantum را تاسیس کرده اند.

هرچند شرکت های درگیر ساخت رایانه های کوانتومی معتقدند نسل جدید این فناوری می تواند به سرعت مشکلات را حل کند اما تلاش های اولیه آنها برای نشان دادن عملکرد آن کاملاً با مشکلات دنیای واقعی فاصله دارد.

کتی فولی محقق ارشد این پروژه در این باره می گوید: رایانه های کوانتومی به زودی می توانند به بخشی از زندگی روزمره تبدیل شوند و شیوه حل مشکلات مانند یافتن مسیرهای حمل ونقل، سازماندهی بنادر یا کنترل لجستیک برای المپیک ۲۰۳۲ بریزبن را دگرگون کند.

PsiQuantum اعلام کرده نخستین رایانه کوانتومی خطاپذیر جهان را می سازد که بدون خطا و برخلاف رایانه های کوانتومی فعلی است. این امر سبب می شود رایانه های کوانتومی برای مقاصد تحقیقات دفاعی و صنعتی کارآمد باشد.

PsiQuantum به جای استفاده از ابررساناها برای ساخت رایانه های کوانتومی، از روش همجوشی محور استفاده می کند که در آن فوتون ها به عنوان کیوبیت عمل می کنند و مانند رایانه های امروزی، روی تراشه های نیمه رسانا پردازش می شوند.

قرار است نخستین رایانه کوانتومی در مقیاس کاربردی یک میلیون کیوبیت فیزیکی داشته باشد و با استفاده از یک خنک کننده برودتی عمل می کند.

یکی از بنیانگذاران این استارت آپ اعلام کرد محققان کویینزلند از ۲۵ سال قبل روی درک فرایندهای فیزیکی رایانش کوانتومی تمرکز کرده اند. اما در دهه قبل این مشکلات قابل حل شدند.

کد خبر 6094041 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • فوق‌ستاره ژاپنی جایگزین گران‌ترین والیبالیست جهان
  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • بنزین برای پنجمین بار در اسرائیل گران شد
  • چرا نرخ طلاق در استان البرز بالاست؟
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • طلاق به‌خاطر پیدا شدن روسری در خودرو شوهر
  • زن جوان خطاب به قاضی:اول یک روسری در ماشین همسرم پیدا کردم؛بعدا هم دیدم از مهد کودک یک دختر را بغل کرد و برد/ حالا هم طلاق می خواهم